Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ
Τετάρτη 20/2/2013 Πανεργατική 24ωρη απεργία
Απεργιακή Συγκέντρωση στις 11.00 π.μ.
Έφτασε η ώρα να πούμε ΩΣ ΕΔΩ !
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ σε κυβέρνηση, τράπεζες, ΕΕ, ΔΝΤ
ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ τη δημόσια περιουσία
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥΣ

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ
Έφτασε η ώρα να πούμε ΩΣ ΕΔΩ !
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥΣ
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ σε κυβέρνηση, τράπεζες, ΕΕ, ΔΝΤ
ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ τη δημόσια περιουσία
Πέμπτη 14/2 στις 10 π.μ.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Εφορία Γλυφάδας
  • Η βάρβαρη πολιτική των 3 τελευταίων χρόνων συνεχίζεται ακόμα πιο σκληρή με το 3ο Μνημόνιο. Τα μέτρα δεν έχουν τέλος και μας οδηγούν σε απόλυτη εξαθλίωση. Μας ξεζουμίζουν στο όνομα του Χρέους. Η φορολογία έρχεται να αρπάξει από μισθωτούς, μικροεπαγγελματίες, άνεργους και συνταξιούχους, ότι άφησαν οι περικοπές σε μισθούς και συντάξεις και οι αναδουλειές. Παράλληλα αυξάνουν τα τιμολόγια της ΔΕΗ και κατεδαφίζουν το κοινωνικό κράτος. Η ανεργία, η ελαστική απασχόληση, οι απολύσεις στο δημόσιο, η φτηνή ή απλήρωτη δουλειά χωρίς δικαιώματα σαρώνει στον ιδιωτικό τομέα.
  • Την ίδια ώρα χρηματοδοτούν ασύστολα τις τράπεζες, μειώνουν τη φορολογία στις μεγάλες επιχειρήσεις και τους προσφέρουν φοροαπαλλαγές και φτηνότερο ρεύμα.
  • Αυτοί που τρομοκρατούν όσους δεν έχουμε να πληρώσουμε, ξεπουλούν τη δημόσια περιουσία και το περιβάλλον (παραλίες, δάση, ΔΕΚΟ, Ελληνικό, κλπ)
Να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας
Κόντρα στην απογοήτευση την αδράνεια και το συμβιβασμό
ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ.
Όλοι μαζί μπορούμε να τους σταματήσουμε. Ήδη, με την μαζική άρνηση πληρωμής του χαρατσιού του 2011, αναγκάστηκαν να αναδιπλωθούν και να μην εφαρμόσουν τις διακοπές ρεύματος όπως μας απειλούσαν. ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ. Τα παπαγαλάκια τους στα ΜΜΕ προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν. Είμαστε όμως χιλιάδες αυτοί που δεν πληρώνουμε. Δεν μπορούν και δε θα τους αφήσουμε να κάνουν καμιά κατάσχεση. Δε θα τους χαρίσουμε το σπίτι μας και τους κόπους μιας ζωής. Δε θα στερήσουμε τα παιδιά μας για να δώσουμε τα χρήματα στα αρπαχτικά της συγκυβέρνησης, της ΕΕ, του ΔΝΤ. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ενάντια στη φοροληστεία του λαού και τις αυξήσεις των τιμών στα κοινωνικά αγαθά.
Κανένας μόνος του απέναντι στην εφορία, τη ΔΕΗ, τον εργοδότη
Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα
ΔΕ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
Είναι η μοναδική διέξοδος ελπίδας για τους εργαζόμενους, που βρίσκονται καθημερινά στο στόχαστρο της τρόικας εσωτερικού – εργοδοτών – Ε.Ε. – ΔΝΤ που όλοι μαζί, έχουν συγκροτήσει ένα ενιαίο μνημονιακό νεοφιλελεύθερο πολιτικό κέντρο και μετατρέπουν τη χώρα μας σε σύγχρονο σκλαβοπάζαρο της Ευρώπης.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΛΑΪΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
ΑΓΩΝΑΣ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΡΗΞΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ 24ωρη ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20/2/2013
Δεν θα σταματήσουν αν δεν τους σταματήσουμε!
Επιτροπή Κατοίκων Γλυφάδας
Ενάντια στο μνημόνιο και τις αντιλαϊκές πολιτικές
http://epitropiglyfadas.blogspot.gr/ - epitropi@gmail.com

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013



KAMIA ANΑKΩXH ME THN KYΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
KAMIA ANOXH ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
Για την Χρυσή Αυγή
Την ίδια στιγμή που η πολιτική των μνημονίων, της ΕΕ και του ΔΝΤ φτωχοποιεί ραγδαία ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, που διαλύονται τα νοσοκομεία και τα σχολεία μας, αναπτύσσεται επικίνδυνα το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής. Πρόκειται για συμμορία δολοφονική και ανοιχτά νεοναζιστική που παρανομεί απροκάλυπτα στο φως της ημέρας ξυλοκοπώντας, μαχαιρώνοντας και απειλώντας μετανάστες αλλά και καθέναν που τους φαίνεται διαφορετικός.
Η άνοδός τους δεν είναι τυχαία, το αυγό του φιδιού εκκολάφθηκε μεθοδικά στα χρόνια της κρίσης. Η αντιμεταναστευτική υστερία, η ακροδεξιά ρητορική, η καταστολή των λαϊών αγώνων, οι φράχτες και οι σκούπες στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής μεταναστευτικής πολιτικής, οι επιθέσεις σε καταλήψεις και αυτοδιαχειριζόμενους χώρους έφεραν στο προσκήνιο τις ιδέες των νοσταλγών του Χίτλερ για ένα πολύ απλό λόγο: Ο φασισμός είναι το μακρύ χέρι του συστήματος και στόχο έχει να καλλιεργήσει το μίσος και να διασπάσει τους απλούς ανθρώπους, τους εργαζόμενους/ανέργους και τη νεολαία χωρίζοντας τους σε φυλή, θρήσκευμα και έθνος, έτσι ώστε να αποπροσανατολίσει την κοινωνία από  τους πραγματικούς υπεύθυνους της βαρβαρότητας που ζούμε. 
Η κυβέρνηση και οι δυνάμεις του συστήματος προβάλλοντας τη «θεωρία των δυο άκρων», ουσιαστικά, συντηρούν και στηρίζουν την ΧΑ, αφού λειτουργεί υπέρ της διατήρησης των προνομίων της τάξης τους, των τραπεζιτών – εφοπλιστών – βιομηχάνων - μεγαλοεργολάβων.
Δεν επιτρέπουμε να αναπτυχθεί το «φίδι του φασισμού» στη Γλυφάδα
Οι συμμορίτες της χρυσής αυγής επιχειρούν να κάνουν αισθητή τη δηλητηριώδη παρουσία τους και στην περιοχή μας, είτε με ξυλοδαρμούς μεταναστών, είτε με την προσπάθεια δημόσιας πολιτικής παρέμβασης των φασιστοειδών, είτε ακόμα και στα σχολεία της περιοχής μας, τόσο εις βάρος καθηγητών, όσο εις βάρος μαθητών. Σε μια περιοχή που ξέρει τι πάει να πει προσφυγιά, δεν χωράνε οι υμνητές του Χίτλερ, του Μεταξά και της χούντας.
Σήμερα απαιτείται ενεργή δράση σε αυτόν τον αγώνα, από όλους τους οργανωμένους φορείς της περιοχής μας ώστε να κάνουμε πράξη το δυνάμωμα της ταξικής ενότητας των εργαζομένων ενάντια στο σύστημα που μας οδήγησε εκεί που μας οδήγησε. Καλούμε λοιπόν το λαό των νοτίων προαστίων να οργανώσει την πάλη του ενάντια στην καθημερινή τρομοκρατία της εργοδοσίας, της κυβέρνησης και της πολιτικής των μνημονίων – ΕΕ - ΔΝΤ, ενάντια στον ύπουλο ρόλο της άκρας δεξιάς.
Η αξιοπρέπεια των πλατειών, ο ανυποχώρητος αγώνας των εργαζόμενων της χαλυβουργίας, οι απεργοί της ΒΙΟΜΕΤ, η καθημερινή πάλη των αγωνιζόμενων γιατρών να κρατήσουν ανοιχτά τα δημόσια νοσοκομεία, δείχνουν ότι ο μόνος δρόμος για τη σωτηρία του λαού είναι ο δρόμος της συλλογικότητας των αγώνων, της ανυπακοής και της ανατροπής.
Αντιφασιστική Εκδήλωση: Σάββατο 9/2, 6:30μ.μ.,
δημοτικό κινηματοθέατρο «Μελίνα Μερκούρη» (Αν. Ρωμυλίας 123 & Γεννηματά - Άνω Γλυφάδα)
ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ  ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ & ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ
ΕΛΜΕ Ν. ΑΘΗΝΑΣ - ΣΥΛΛ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ-ΒΒΒ