Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ - ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ

Η «ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ & ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ» καλεί τους Γλυφαδιώτες σε μαζική συμμετοχή στην διήμερη Γενική Απεργία και στις αγωνιστικές απεργιακές συγκεντρώσεις στις 6 & 7 Νοέμβρη.

Όλοι μας, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και άνεργοι, νέοι και νέες, όλη η κοινωνία που θυσιάζεται στο βωμό των πολιτικών του μνημονίου, πρέπει να πάρουμε την υπόθεση της απεργίας στα χέρια μας, να αναδειχθούμε σε πρωταγωνιστές των αντιστάσεων και να συγκροτήσουμε το αναγκαίο ενωτικό, ταξικό και αγωνιστικό μέτωπο για την ανατροπή των βάναυσων πολιτικών που μας ρημάζουν.

Είναι η μοναδική διέξοδος ελπίδας για τους εργαζόμενους, που βρίσκονται καθημερινά στο στόχαστρο της τρόικας εσωτερικού - εργοδοτών – Ε.Ε. – ΔΝΤ που όλοι μαζί, έχουν συγκροτήσει ένα ενιαίο μνημονιακό νεοφιλελεύθερο πολιτικό κέντρο και μετατρέπουν τη χώρα μας σε σύγχρονο σκλαβοπάζαρο της Ευρώπης.

H τρικομματική συγκυβέρνηση, παρά τους προκλητικούς θεατρινισμούς των «δήθεν κόκκινων γραμμών» και «αντιστάσεων», και ενώ βουλιάζει κάτω από το βάρος των εγκλημάτων της και τη λαϊκή οργή, συνυπογράφει φαρδιά πλατιά ακόμη ένα νέο πακέτο λεηλασίας και χρεοκοπίας για τον λαό και ξεπουλάει το δημόσιο πλούτο καταστρέφοντας μια ολόκληρη γενιά.

ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΛΑΪΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

ΑΓΩΝΑΣ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΡΗΞΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Στέλνουμε δυνατό μήνυμα αντίστασης και ανατροπής. Δεν θα αφήσουμε να ψηφιστούν τα εφιαλτικά μέτρα που καταστρέφουν τη ζωή όλων μας. Θα ακυρώσουμε τα μνημόνια και το νομοθετικό πλαίσιο της εργασιακής ζούγκλας. Θα αποτρέψουμε το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου.

6 & 7 ΝΟΕΜΒΡΗ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ

ΤΡΙΤΗ ΜΟΥΣΕΙΟ 10.30π.μ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 6:00μ.μ. ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΟΝΟΣ


Όλοι μαζί μπορούμε να τους ανατρέψουμε!


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ