Πέμπτη 11 Απριλίου 2013


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
                  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ
          Κ Α Λ Ε Σ Μ Α 
ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
            Όπως ήδη έχουμε αποφασίσει η Επιτροπή Κατοίκων Γλυφάδας συμμετέχει στις δράσεις πουοργανώνει σε όλους τους χώρους και τις γειτονιές ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων Επιτροπών Κατοίκων, Σωματείων, Κινήσεων, Συνελεύσεων «ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ – ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ».
Ήδη στα πλαίσια της γενικότερης κινητοποίησης  για την «ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΓΙΑΤΟΝ  ΑΠΡΙΛΗ»
έχουμε  πάρει μέρος στην εκδήλωση στην εφορία στις 28/3, στις δύο συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα στις 31/3 και 7/4, έχουμε μοιράσει περίπου 2000 ανακοινώσεις στην εφορία, τη ΔΕΗ, τον ΟΑΕΔ, ΕΟΠΠΥ κ.λ.π. και προπαγανδίσαμε με αυτοκίνητο και ντουντούκα τη δράση μας.
Απαιτείται όμως με μεγαλύτερη ένταση η συνέχιση των προσπαθειών  μας ώστε να ενταθεί η αναγκαία αντίσταση στους άδικους φόρους, τα χαράτσια, την αύξηση των τιμών στο ηλεκτρικό ρεύμα κ.λ.π.  και τη φοροληστεία της τρικομματικής συγκυβέρνησης. Πρέπει να δυναμώσει η λαϊκή αντίδραση και περισσότεροι συμπολίτες μας να πάρουν ενεργά και αγωνιστικά μέρος στις προτεινόμενες από τον Συντονισμό Συλλογικοτήτων Επιτροπών Κατοίκων, Σωματείων, Κινήσεων, Συνελεύσεων «ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ – ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ» δράσεις που είναι:
·         Κοινή πικετοφορία – εξόρμηση από το Σύνταγμα μέχρι Μοναστηράκι με ντουντούκα, μοίρασμα υλικού, αφισοκόλληση κλπ το Σάββατο 13/4 στις 10:30 π.μ.  Ραντεβού μπροστά στην έξοδο του μετρό στο Σύνταγμα.
·   Κοινή διαδήλωση – διαμαρτυρία σε κεντρικά ΔΕΗ – Τράπεζα Ελλάδος – κεντρική εφορία Αθηνών, τηνΠέμπτη 18/4 στις 10:00 το πρωί. Σημείο συνάντησης στην έξοδο του μετρό στην Κοραή.
·  Συμμετοχή στις 21/4 στην αντιφασιστική συγκέντρωση των σωματείων, με το πανό της επιτροπής στο ενιαίο μπλοκ των 3ΔΕΝ κ.λ.π.
·  Κοινή μέρα δράσης στις κατά τόπους εφορίες την Πέμπτη 25/4.

Είναι λοιπόν απαραίτητο να συνεδριάσει η Επιτροπή μας. Για να οργανώσουμε τις αναγκαίες τοπικές δράσεις για την επιτυχία των κινητοποιήσεων. Η γνώμη όλων και κυρίως η συμμετοχή στη δράση είναι απόλυτα απαραίτητες.
Καλούμε λοιπόν όλους τους συμπολίτες μας σε ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΣΤΟ ΚΑΠΗ του ΑΓ. ΤΡΥΦΩΝΑ (Αρχιπελάγους & Κ. Αθανάτου)
Την  ΤΡΙΤΗ 16/4/2013 στις 7.30 μ.μ.
Όσοι επιθυμούν μπορούν να φέρουν και τις δηλώσεις για τη ΔΕΗ. (Επισυνάπτεται αντίγραφο του εντύπου της δήλωσης)
Έφτασε η ώρα να πούμε ΩΣ ΕΔΩ !
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥΣ
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ σε κυβέρνηση, τράπεζες, ΕΕ, ΔΝΤ
ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ τη δημόσια περιουσία

Δεν θα σταματήσουν αν δεν τους σταματήσουμε!

Διαδίδουμε στους συμπολίτες μας - όσο πλατύτερα γίνεται - το Κάλεσμα για την ανοικτή συνέλευση Της Επιτροπής Κατοίκων Γλυφάδας.         

Τηλ.: 6945754555, 6946505419, 6936838922
Επιτροπή Κατοίκων Γλυφάδας
Ενάντια στο μνημόνιο και τις αντιλαϊκές πολιτικές