Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

να οργανώσουμε τις αντιστάσεις μας

να ακυρώσουμε την πολιτική τους

Συμπολίτες – ισσες,

Σήμερα 16/03 «επισκέπτεται την πόλη μας ένας από τους πιο σκληρούς εκφραστές της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, του μνημονίου, της ΕΕ και του ΔΝΤ.

Ο Μ. Χρυσοχοΐδης σήμερα φορώντας το καπέλο του υπουργού ανάπτυξης θα επιχειρήσει να μας πείσει ότι το ξεπούλημα της δημοσίας περιουσίας, των ΔΕΚΟ και του αεροδρομίου είναι προς όφελος του ελληνικού λαού. Μόλις προσφάτως φορώντας το καπέλο του υπουργού «προστασίας του πολίτη» επιχειρούσε να μας πείσει ότι το επαναλαμβανόμενο όργιο καταστολής και τρομοκράτησης στις λαϊκές και εργατικές κινητοποιήσεις αποτελεί το απαύγασμα της «δημοκρατίας» που μας επιφυλάσσουν.

Τσάμπα είναι τα λόγια τα μεγάλα και αυτοί οι «τσαμπατζήδες» τα έχουν εύκολα, καθώς ονομάζουν το εργατικό κίνημα «συντεχνία, τη διάλυση των σχολείων «παιδαγωγικό μέτρο» και την ιδιωτικοποίηση των πανεπιστημίων «φυσικό φαινόμενο», τη μείωση των μισθών «αποτελεσματική διαχείριση», τη μείωση των προσλήψεων εξορθολογισμό, τους φόρους «κοινωνική αλληλεγγύη και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας «αναπτυξιακό μέτρο».

Δεν χρειαζόμαστε όμως «παπαγαλάκια» για να πείσουν ή όχι για το αυτονόητο. Αυτή η πολιτική που διεκδικεί να καταργήσει κάθε είδους εργατικού δικαιώματος και λαϊκής κατάκτησης θα ηττηθεί στο δρόμο του αγώνα, από τους ανυποχώρητους αγώνες του λαϊκού κινήματος, από τους κατοίκους, τους εργαζόμενους και τη νεολαία και όσοι τη στηρίζουν είναι ανεπιθύμητοι όσο και η πολιτική τους.

Καλούμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας Τετάρτη 16/03 στις 7:00μ.μ.

Έξω από το Θέατρο Μελίνα Μερκούρη Γ. Γεννηματά και Ανατολικής Ρωμυλίας 123