Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ
Έφτασε η ώρα να πούμε ΩΣ ΕΔΩ !
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥΣ
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ σε κυβέρνηση, τράπεζες, ΕΕ, ΔΝΤ
ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ τη δημόσια περιουσία
Πέμπτη 14/2 στις 10 π.μ.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Εφορία Γλυφάδας
  • Η βάρβαρη πολιτική των 3 τελευταίων χρόνων συνεχίζεται ακόμα πιο σκληρή με το 3ο Μνημόνιο. Τα μέτρα δεν έχουν τέλος και μας οδηγούν σε απόλυτη εξαθλίωση. Μας ξεζουμίζουν στο όνομα του Χρέους. Η φορολογία έρχεται να αρπάξει από μισθωτούς, μικροεπαγγελματίες, άνεργους και συνταξιούχους, ότι άφησαν οι περικοπές σε μισθούς και συντάξεις και οι αναδουλειές. Παράλληλα αυξάνουν τα τιμολόγια της ΔΕΗ και κατεδαφίζουν το κοινωνικό κράτος. Η ανεργία, η ελαστική απασχόληση, οι απολύσεις στο δημόσιο, η φτηνή ή απλήρωτη δουλειά χωρίς δικαιώματα σαρώνει στον ιδιωτικό τομέα.
  • Την ίδια ώρα χρηματοδοτούν ασύστολα τις τράπεζες, μειώνουν τη φορολογία στις μεγάλες επιχειρήσεις και τους προσφέρουν φοροαπαλλαγές και φτηνότερο ρεύμα.
  • Αυτοί που τρομοκρατούν όσους δεν έχουμε να πληρώσουμε, ξεπουλούν τη δημόσια περιουσία και το περιβάλλον (παραλίες, δάση, ΔΕΚΟ, Ελληνικό, κλπ)
Να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας
Κόντρα στην απογοήτευση την αδράνεια και το συμβιβασμό
ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ.
Όλοι μαζί μπορούμε να τους σταματήσουμε. Ήδη, με την μαζική άρνηση πληρωμής του χαρατσιού του 2011, αναγκάστηκαν να αναδιπλωθούν και να μην εφαρμόσουν τις διακοπές ρεύματος όπως μας απειλούσαν. ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ. Τα παπαγαλάκια τους στα ΜΜΕ προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν. Είμαστε όμως χιλιάδες αυτοί που δεν πληρώνουμε. Δεν μπορούν και δε θα τους αφήσουμε να κάνουν καμιά κατάσχεση. Δε θα τους χαρίσουμε το σπίτι μας και τους κόπους μιας ζωής. Δε θα στερήσουμε τα παιδιά μας για να δώσουμε τα χρήματα στα αρπαχτικά της συγκυβέρνησης, της ΕΕ, του ΔΝΤ. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ενάντια στη φοροληστεία του λαού και τις αυξήσεις των τιμών στα κοινωνικά αγαθά.
Κανένας μόνος του απέναντι στην εφορία, τη ΔΕΗ, τον εργοδότη
Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα
ΔΕ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
Είναι η μοναδική διέξοδος ελπίδας για τους εργαζόμενους, που βρίσκονται καθημερινά στο στόχαστρο της τρόικας εσωτερικού – εργοδοτών – Ε.Ε. – ΔΝΤ που όλοι μαζί, έχουν συγκροτήσει ένα ενιαίο μνημονιακό νεοφιλελεύθερο πολιτικό κέντρο και μετατρέπουν τη χώρα μας σε σύγχρονο σκλαβοπάζαρο της Ευρώπης.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΛΑΪΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
ΑΓΩΝΑΣ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΡΗΞΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ 24ωρη ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20/2/2013
Δεν θα σταματήσουν αν δεν τους σταματήσουμε!
Επιτροπή Κατοίκων Γλυφάδας
Ενάντια στο μνημόνιο και τις αντιλαϊκές πολιτικές
http://epitropiglyfadas.blogspot.gr/ - epitropi@gmail.com