Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Συνέλευση 3/3/2015

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
 ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤA ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ
                   Κ Α Λ Ε Σ Μ Α ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 03 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 7.00 μ.μ.
ΣΤΟ ΚΑΠΗ του ΑΓ. ΤΡΥΦΩΝΑ
(Αρχιπελάγους & Κ. Αθανάτου)
            Γλυφαδιώτες και Γλυφαδιώτισσες.
Η κυβερνητική αλλαγή άλλαξε τα δεδομένα αλλά τα προβλήματα μας  είναι εδώ τρέχουν και απαιτούν την ενεργοποίηση και την αγωνιστική συμμετοχή μας. Σας καλούμε την Τρίτη 3/3/2015 στο ΚΑΠΗ του Αγ. Τρύφωνα στις 7.00 μ.μ. να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω:
  1. Συζήτηση για την αναγκαία δράση και της επιτροπής μας σε σχέση με τα ζητήματα της προάσπισης των ελεύθερων χώρων του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής μας. Ποιο συγκεκριμένα:
  • Γύρω από τις εξελίξεις στο θέμα του χώρου του πρώην αεροδρομίου συνέχιση, ανάπτυξη και ενδυνάμωση του κινήματος προάσπισης του χώρου (αντιμετώπιση της ιδιωτικοποίησης από την Lamda Development ) .
  • Για τα ανοιχτά μέτωπα του παραλιακού μετώπου  (αντιμετώπιση της ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΜΕΤΩΠΟ Α.Ε)
  • Για το θέμα του νέου νεκροταφείου και την υπεράσπιση του Υμηττού.
     2.  Εκτίμηση και απολογισμός κινήματος σε σχέση με την φοροληστεία της λαϊκής οικογένειας αλλά και εκτίμηση για το θέμα των πλειστηριασμών. Ενημέρωση από τον Συντονισμό Συλλογικοτήτων Αττικής.
     3.  Πολιτική εκτίμηση της νέας πολιτικής κατάστασης ο ρόλος και η αναγκαιότητα της επιτροπής μας. 

Πρέπει να συζητήσουμε και να συναποφασίσουμε τις αναγκαίες δράσεις. Κανείς μας δεν περισσεύει. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα.
Είναι λοιπόν απαραίτητο να πάρουμε μαζικά μέρος στη Συνέλευση της Επιτροπής μας. Για να οργανώσουμε τις αναγκαίες τοπικές δράσεις. Η γνώμη όλων και  η συμμετοχή στη δράση είναι απόλυτα απαραίτητες.
Διαδίδουμε στους συμπολίτες μας - όσο πλατύτερα γίνεται - το Κάλεσμα για την ανοικτή συνέλευση Της Επιτροπής Κατοίκων Γλυφάδας.
Τηλ.: 6945754555, 6946505419, 6936838922
Επιτροπή Κατοίκων Γλυφάδας
Ενάντια στο μνημόνιο και τις αντιλαϊκές πολιτικές